Orange Thunder

Horseboarding NL team: Orange Thunder!

Orange Thunder is het oudste team van Horseboarding NL, bestaande uit ruiter Rachel Braam, haar vriend Ernst Michels en hun paard Angelo. Sinds oktober 2017 hebben zij ook samen een miniboarder: Dexter :).

Angelo is een echte allrounder (met eigenwijze streken). Crossen, western, voetballen, zwemmen, springen en natuurlijk inmiddels zijn grootste hobby horseboarden! Hij is al 11 jaar onderdeel van hun gezin en Ernst zijn grootste maat!

Ernst en Rachel kwamen in 2016 voor het eerst kennismaken op 1 van de trainingen en hebben sindsdien geen enkele training meer gemist, zowel van het wakeboarden als landboarden niet! Zoals zij zelf zeggen: het is een soort verslaving geworden! Op de trainingen geeft Ernst ook instructie aan de (nieuwe) boarders.

In 2017 hebben Ernst en Angelo samen met Sabrina van Mourik als ruiter (ivm zwangerschap van Rachel) deelgenomen aan het EK horseboarden in Amersfoort samen met 4 Engelse teams en 3 andere Nederlandse teams en werden daar het beste Nederlandse team, oftewel een 5e plaats op het EK!