2018.. wat gaat dit jaar ons brengen?

Afgelopen jaar was een leuk jaar! We hadden geen WK op het strand zoals de 2 voorgaande jaren, maar wel een EK op het land met totaal 4 Nederlandse en 4 Engelse teams. Dat EK werd ons Horseboarding NL team Orange Thunder het beste Nederlandse team waar we trots op zijn! De snelheid van de Engelsen halen we nog niet, maar daar gaan we hard aan werken!

Wat worden de plannen voor dit jaar? Vooral veel lol hebben! Want dat is uiteindelijk waar we het voor doen. En tuurlijk zijn we wel competitief 😉 maar plezier staat voorop en andere mensen enthousiast krijgen voor onze sport!

De eerste demonstraties en trainingen voor dit jaar zijn gepland, de eerste fotoshoots zijn zelfs alweer geweest. Nieuwe teams worden gevormd, ruiters scholen zich om tot boarders en nieuwe paarden worden getraind. Kortom: het beloofd een top jaar te worden!

Wil je ons boeken als show op jullie evenement stuur ons een mail! Mocht je interesse hebben in deelname aan een training of een training bij jullie op locatie, lees even verder bij trainingen en neem contact met ons op!

Eén gedachte over “2018.. wat gaat dit jaar ons brengen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *